Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Kåre Nielsen – Vester Voldgade 102, 1th – 1552 København V –  Tlf. 32 11 20 00 – Email: kaare@osteopater.dk – CVR. Nr. 19 37 08 36

Korttyper, betaling og gebyrer
Du kan betale med følgende korttyper:

  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro
  • JCB
  • American Express

Når bestillingen er gennemført modtager du en ordrebekræftelse på email.
For alle betalingsformer gælder, at alle informationer sendes krypteret, og vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.

Der er ingen gebyrer ved brug af et personligt betalingskort udstedt i EU.
Ved brug af et betalingskort udstedt i et land uden for EU eller et firmakort pålægges der i betalingsmodulet et gebyr fra kortudstederen.

Ved betaling med en international bankoverførsel skal deltageren betale alle gebyrer, hvilket inkluderer et gebyr på DKK 50,-, som opkræves af banken i Danmark.

Personlige oplysninger
Personlige oplysninger, som du afgiver til Kåre Nielsen i forbindelse med købet, videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt i elektronisk format og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere i Kåre Nielsen.
I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto- eller kreditkortoplysninger. Kreditkortoplysninger håndteres udelukkende i vores betalingssystem-leverandørs lukkede system.

Forbehold
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udsolgte kurser.

Aflysning af kurser
Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger, ved sygdom eller begivenheder uden for vores kontrol. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer. Vi kan ikke garantere at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Kursusgebyret refunderes kun af Kåre Nielsen i tilfælde af aflysning eller flytning af kurset.

Fortrydelsesret
I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og kurser)”.
Det betyder, at som udgangspunkt er køb af et kursus er bindende, og at hverken indbetalt depositum eller kursusafgiften kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage.
Se evt. www.forbrug.dk

Hos Kåre Nielsen har vi dog valgt at give lempe fortrydelsesretten således:

Hvis du aflyser din deltagelse på et kursus tidligere end 2 mdr før kursusstart, er det muligt at få refunderet din kursusafgift fratrukket dit depositum
Hverken dit depositum eller din kursusafgift kan refunderes ved aflysning senere end 2 mdr før kursusstart.

Specielt for kurser med Jean-Pierre Barral eller Alain Croibier som underviser:
Hvis du aflyser din deltagelse på et kursus tidligere end 3 mdr før kursusstart, er det muligt at få refunderet din kursusafgift fratrukket dit depositum
Hverken dit depositum eller din kursusafgift kan refunderes ved aflysning senere end 3 mdr før kursusstart.

Specielt for kurset/skituren “Combined VM1 and VM2 course + skiing” d. 20 – 27 januar:
Kurset/skituren tilbydes i samarbejde med Happy Skiing, som er rejseudbyder og medlem af Rejsegarantifonden – medlemsnr. 1304
Hvis du aflyser din deltagelse før d. 27. august 2023, så er det muligt at få refunderet din betaling fratrukket dit depositum
Hverken dit depositum eller anden betaling kan refunderes ved aflysning efter d. 27. august 2023.