Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Kåre Nielsen – Vester Voldgade 102, 1th – 1552 København V –  Tlf. 32 11 20 00 – Email: kaare@osteopater.dk – CVR. Nr. 19 37 08 36

Korttyper og betaling
Du kan betale med følgende korttyper:

  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro
  • JCB
  • American Express

Når bestillingen er gennemført modtager du en ordrebekræftelse på e-mail.
For alle betalingsformer gælder, at alle informationer sendes krypteret, og vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.

Personlige oplysninger
Personlige oplysninger, som du afgiver til Kåre Nielsen i forbindelse med købet, videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt i elektronisk format og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere i Kåre Nielsen.
I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto- eller kreditkortoplysninger. Kreditkortoplysninger håndteres udelukkende i vores betalingssystem-leverandørs lukkede system.

Forbehold
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udsolgte kurser.

Aflysning af kurser
Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning, være muligt at få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer. Vi kan ikke garantere at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Kursusgebyret refunderes kun af Kåre Nielsen i tilfælde af aflysning eller flytning af kurset.

Fortrydelsesret
I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)”. Det betyder, at køb af et kursus er bindende, og at hverken indbetalt depositum eller kurset kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Se evt. www.forbrug.dk