Plagiocephali, torticollis og kranio-facialle asymmetrier

Weekendkursus med Sylvie Lessard

Tid: 

Fredag d. 25. kl. 15-21

Lørdag d. 26 kl. 9-18

Søndag d. 27. kl. 9-17

november 2016

Beskrivelse:

Dette kursus dækker specifikke teknikker og lægger vægt på nødvendigheden af at behandle en baby som helhed for at harmonisere kroppen og stimulere optimal funktion. Vi vil adressere kompleksiteten ved plagiocephali, torticollis og tilsvarende tilstande i relation til motorisk udvikling.

Flere og flere forældre konsulterer osteopater med deres babier, der præsenteres med plagiocephali og kranielle asymmetrier. Da muligheden for at opnå maksimal bedring falder med tid, må vi møde udfordringen i at tilskynde det bedste resultat på så få interventioner som muligt (så udgifter og tid minimeres).

Du vil lære om skalaer til vurdere alvorligheden samt værktøjer og teknikker, der er mest effektive i den pædiatriske osteopatiske kliniske realitet. Der er konstateret en stærk intrarater pålidelighed for antropometriske målinger1.

Yderligere vil en præcis måling facilitere tidlig diagnose og muligheden for følge udviklingen af den kranielle asymmetri.

Forståelsen af kompleksiteten af plagiocephali vil hjælpe med at monitorere fremskridt, facilitere kommunikation med det medicinske hold og assistere i beslutninger gennem en objektiv vurdering af den globale tilstand. Det vil bedre din kliniske håndtering og give dig klar indsigt at dele med forældre og andre faggrupper.

1  Mortenson and Steinbok (2006).

Kurset er på engelsk

Max. 20 deltagere - først til mølle princip.

Underviser:

Sylvie Lessard, Osteopat, DO

Forudsætning:

Primært for osteopater, osteopat studerende og fysioterapeuter.

Sted:

Bispebjerg hospital, opgang 10, Bispebjerg bakke 23, 2400 København NV

Pris:

5000.- DKK, inklusiv sandwich, kaffe/the.

Tilmelding:

Tilmelding og betaling her på siden.
Depositum 1000,- DKK for at reservere en plads. Resten af beløbet skal betales 2 mdr. før kursusstart, dvs. senest den 25. september 2016.

Læs venligst vores handelsbetingelser her.

Produkt valg
Combination of product variants is not available

Antal

Price: fra DKK 4.000,00

Loading Opdaterer kurv...