Christian Hedeskov

 

Har 25 års klinisk erfaring som fysioterapeut, heraf 15 år som leder og direktør for Fysioterapi NordVest i København. Tidligere fungeret 4 år som klinisk underviser tilknyttet Fysioterapiskolen i København; I den forbindelse efteruddannelsesforløb i Supervision og Pædagogik.

Siden 2006 beskæftiget sig intensivt med kropspsykoterapi og specielt Somatic Experiencing®. Primært haft klienter i individuel terapi. Har arbejdet med mange varierende traumetilstande, med særligt fokus på PTSD, kronisk smerte, følger efter ulykker og kritisk sygdom.
En særlig interesse er traumatiske aspekter ved sygdom og medicinske procedurer som operation, narkose og invasive procedurer.

Arbejder både med berøring og i samtale med fokus på kropslige reaktioner og regulering af nervesystemet. Har specialiseret sig i dette gennem adskillige postadvanced SE workshops og andre træninger i kropspsykologiske dynamikker.

Arbejder aktuelt som psykoterapeut i et forskningsprojekt omkring rygsmerter og PTSD som følge af vold og trafikskade på Rygcenter Syddanmark

Har siden 2009 assisteret på SE uddannelsen i Danmark, Tyskland og Tyrkiet. Godkendt assistent og lærerterapeut på alle niveauer i SE uddannelsen.